БОЖЕВІЛЬНІ


Дата прем'єри
Тривалість

31.10.2024

хв.

Оригінальна назва: DIAGNOSIS: DISSENT


Жанр: Трилер, драма

В ролях: Костянтин Темляк, Ірма Вітовська, Сергій Калантай, Остап Ступка, Віталій Салій, Наталія Бабенко, Андрій Мостренко, Павло Костіцин та інші. Композитор: Хоссейн Мірзаголі

Режисер: Денис Тарасов

Студія: ТОВ «Спільна перемога продакшн», FILM.UA Group, Національна кінематека України, MOUNTAIN BEAR PRODUCTION за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Країна: Україна

Опис фільму:

970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики, клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею.



КУПИТИ КВИТОК
 БОЖЕВІЛЬНІ



Фільми



Контактна інформація:

м. Черкаси, вул. Смілянська, 21
Телефон: (0472) 33-65-11


Telegram - з розкладом сеансів

Facebook

Instagram

Карта


Кінотеатр Україна ukraina.ck.ua

© 2024